Så vilka är vi?

Vi är ett familjeföretag som har lång erfarenhet inom montering och säkerhet.

 

Jag heter Josef Ungarelli och växte upp i Sigtuna Kommun och har jobbat med allt från heminredning till montering av stora fasad videoväggar.

Inom montering har det varit stor fokus på säkerhetsrutiner och skyddsutrustning när man jobbar med så tunga delar på så höga höjder. 

 

Flyttade till Värmland 2012 när jag träffa min fru Jemima och har nu jobbat med montering, eventuella säkerhetsrisker, försäkringskydd och trädgård. 

 

Under åren fick vi 3 underbar barn, och med det ökade tiden vi spenderade på lekplatser.

 

En bekant i STHLM berättade om sin satsning inom lekplatssäkerhet och med vår egen erfarenhet av både montering och säkerhet så konstatera vi en hel del säkerhetsbriser på lekplatser och efter lite efterforskning bekräftade vi att det var en stor brist av seriösa besiktningsmän i Värmland.

Vi har därför specialiserat och fördjupat våra kunskaper inom just lekplats-säkerhet, med hjälp av ett flertal utbildningar i ämnet och god kontakt med flera stora och små lekplatstillverkare.

 

S2P fokuserar på att certifiera kompetensen hos dem som hanterar säkerheten på dessa platser.

 

Som ett ackrediterat personcertifieringsorgan certifierar S2P kunniga besiktningsmän som du kan lita på.

 

Från 2025 kan du anlita en 

Certifierad Besiktningsman från

Ungarelli Lekplatsbesiktningar.se

Det är otroligt viktigt att besiktningsmän inte är styrda av någon budget på något sätt och besiktningsmannen får inte gynnas av att hitta så många, eller så få fel som möjligt.


Det viktiga är inte heller att hitta en besiktningsman som så snabbt och billigt som möjligt sveper över lekplatserna med blicken.


Vi är seriösa och överdriver inte fel, samtidigt som vi inte ser mellan fingrarna på allvarliga fel.


Från oss får man tydliga protokoll med enkla bilder, förklaringar, felklassningar, riskanalyser, eventuella brister och behov av underhåll för att minimera risker och öka livslängden.

Utbildade genom Hags Accademy & Safe to Play

Vi är utbildade i SS-EN 1176 & 1177 och har god erfarenhet inom lekplatssäkerhet.